Tijdens de vakantie een mooie boottocht maken, uw bruiloft vieren op een unieke locatie of een zakelijk event: met Veluwemeer Cruises ontdekt u het authentieke Harderwijk en de Veluwe vanaf het water.

Rondvaart Harderwijk – Veluwemeer

Ontdek Harderwijk en het Veluwemeer tijdens deze leuke rondvaart. Vanaf het Dolfinarium-eiland varen we langs de drijfwoningen en Waterfront-project. Als we de haven uit zijn, dan varen we over het aquaduct van de Knardijk naar het Veluwemeer. Op het Veluwemeer varen we door de industriehaven van Harderwijk (Lorenzhaven). Via de opgespoten eilanden de Kluut en Krooneend varen we richting Elburg. Ter hoogte van camping- en bungalowpark Flevostrand varen we via de Harderbrug weer terug richting Wolderwijd en Harderwijk. Tijdens de rondvaart vertelt de kapitein allerlei interessante details over de omgeving. Als we weer terug zijn loopt u vanaf de boot binnen een paar minuten over de gezellige boulevard naar de sfeervolle binnenstad van Harderwijk.

Klik hier om meer te lezen over de rondvaarten en dagtochten die wij organiseren.

Boottocht Harderwijk

Maak kennis met de m.p.s Jacqueline

Stap aan boord van onze luxe salonboot de m.p.s Jacqueline. De boot is 50 meter lang, 7,4 meter breed en van alle gemakken voorzien. We kunnen aan boord maximaal 300 gasten ontvangen.  De Jacqueline beschikt over een bovensalon van 90 m2 en een benedensalon van 180 m2. Dankzij de complete keuken en een bar op zowel benedendek als bovendek kunnen wij complete cateringsarrangementen aan boord verzorgen. Het bovendek biedt naast een royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het heerlijk vertoeven is op een zonnige zomerdag. Het schip volledig aangepast voor rolstoelgebruikers en de aanlegplaats is gelegen aan een ruime parkeerplaats. De m.p.s Jacqueline ligt in de haven van Harderwijk naast het Dolfinarium.

Boottocht Hartderwijk

Privé boottocht

Zoekt u een unieke locatie voor een bruiloft, jubileum, feest of een zakelijke bijeenkomst? Dan bent u bij Veluwemeer Cruises aan het juiste adres. U kunt op onze salonboot terecht vanaf 50 personen tot maximaal 300 personen. Met veel zorg hebben wij verschillende cateringsarrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen.

Aan boord zijn er audio ondersteunde middelen aanwezig waarvan u gebruik kunt maken zoals een beamer, geluidsinstallatie en microfoon. We varen door heel Nederland en denken graag met u mee naar een mooie vaarroute voor uw event!

Wanneer mogen wij u aan boord ontvangen?