Onze boot

Maak kennis met Mps.Jacqueline , de luxe salonboot van Veluwemeer Cruises.

Jacqueline
Luxe salonboot tot 300 personen

Met de Jacqueline bieden wij u de mogelijkheid om op exclusieve wijze invulling te geven aan allerlei evenementen. De Jaqcueline is met haar lengte van 50 meter en 7,4 meter breedte uitermate geschikt voor groepen van 50 tot 300 personen, op bijna elk vaarwater in Nederland. De Jacqueline beschikt over een boven en een benedensalon.

Compleet uitgerust voor feesten en zakelijke bijeenkomsten

De Jacqueline is ook voorzien van allerlei hulpmiddelen om u te ondersteunen in uw presentaties. Er is onder andere een beamer, audio-installatie waarmee het gehele schip te bereiken is, cd/dvd-speler en een draadloze microfoon aan boord. Natuurlijk zijn aanvullende wensen in overleg mogelijk.

Een dagje uit met de Jacqueline is een fantastische manier om uw zakelijke bijeenkomst of feest invulling te geven. Denkt u maar eens aan presentaties van projecten, persconferenties, seminars, productpresentaties, congressen, etc. Uw evenement gepresenteerd op deze luxe salonboot zal niet snel vergeten worden.

Vanzelfsprekend kunnen wij u tijdens elk evenement voorzien van hapjes en drankjes, de Jacqueline heeft bovendien een complete keuken en een bar op zowel benedendek, als bovendek. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het prima vertoeven is op een zonnige zomerdag. Vanzelfsprekend is dit schip volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.

Meer weten of een boot reserveren

Neem snel contact op en vraag naar alle mogelijkheden!