Bootverhuur Harderwijk

Huur de Mps.Jacqueline

Onze salonboot de Jacqueline kunt u exclusief huren voor uw event. De salonboot is 50 meter lang, bijna 7,5  meter breed en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. We varen niet alleen in de omgeving van Harderwijk en het Veluwemeer, maar door heel Nederland. Afhankelijk van uw wensen kijken we samen naar een geschikte vaarroute.

De Jacqueline beschikt over een boven- en benedensalon en is volledig toegankelijk voor mindervalide en rolstoelgebruikers. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het heerlijk vertoeven is op een zonnige zomerdag. De Jacqueline heeft een complete keuken en een bar op zowel beneden- als bovendek. 
Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, waaronder een beamer, audio-installatie en draadloze microfoon.

Veluwemeer Cruises heeft mijn feest tot in de puntjes verzorgt. Van de vaarroute, tot de catering; het was een fantastische avond.

Laury van Borselen

Catering

Een evenement aan boord bij Veluwemeer Cruises is geheel verzorgd. Wij werken samen met een vaste cateraar en stemmen alles af op uw feest of bijeenkomst. Een high tea, 3-gangen diner of buffet; alles is mogelijk en wij denken graag met u mee.

Onderstaande arrangementen zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod. onze arrangementen duren standaard vier uur, maar zijn naar wens aan te passen.

Onderstaande prijzen zijn exclusief  boothuur.

Arrangement 1

Bootverhuur Harderwijk

 

Vanaf 30 personen € 34,65 per persoon

 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Onbeperkt drinken (excl. buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren)
 • Bittergarnituur
 • Na afloop kop koffie + broodje of zakje friet.

Arrangement 2

Bootverhuur Harderwijk

 

Vanaf 30 personen € 44,00 per persoon

 • Ontvangst met cocktail of koffie met een petit four.
 • Onbeperkt drinken (excl. buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren)
 • Buffet Zeemeeuw: Rundvleessalade, zalmsalade, kipkerriesalade, zoute haring, gerookte makreel, Noorse garnalan in saus, gerookte zalm, vleeswarenschaal, stokbrood met boter.

Arrangement 3

Bootverhuur Harderwijk

 

Vanaf 30 personen € 53,50 per persoon

 • Ontvangst met een cocktail of koffie met petit four.

 • Onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren)

 • Buffet Jan van Gent:
  Kop soep vooraf. Huzarensalade, zalmsalade, pastasalade,  zoute haring, gerookte makreel, Ardennerham met meloen, stokbrood met boter,  beenham in mosterdsaus, varkenshaaspuntjes in roomsaus, pittige gehaktballetjes, kippenpootjes, groentegarni en aardappelwedges.

Wanneer vaart u met ons mee?

Wilt u weten hoe wij invulling kunnen geven aan uw speciale dag? Neem dan contact met ons via 06 51 416210 of klik op de onderstaande button. Op Facebook en Instagram delen wij ook vaak impressies van onze boottochten.