Feestlocatie Harderwijk

Onze feestlocatie

Maak kennis met onze salonboot, de Jacqueline. De salonboot is 50 meter lang, bijna 7,5 breed en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. We varen niet alleen in de omgeving van Harderwijk en het Veluwemeer, maar door heel Nederland. Afhankelijk van uw wensen kijken we samen naar een geschikte vaarroute.

De Jacqueline beschikt over een boven- en benedensalon en is volledig toegankelijk voor mindervalide en rolstoelgebruikers. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het heerlijk vertoeven is. De Jacqueline heeft een complete keuken en een bar op zowel beneden- als bovendek. Voor zakelijke bedrijfsfeesten beschikken wij over verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, waaronder een beamer, audio-installatie en draadloze microfoon.

 

Feestlocatie Harderwijk

Compleet verzorgd

Het organiseren van een feest kan veel werk zijn en wij helpen u hier dan ook graag bij. Wij werken wij met een vaste cateraar en hebben wij verschillende suggesties voor muziek, aankleding, verlichting en entertainment.

Van een high tea voor uw verjaardag, een dagje weg met de bewoners van een verzorgingshuis of chique 3-gangen diner voor uw werk, alles is mogelijk en wij denken graag met u mee.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op Facebook en Instagram. Hier delen wij regelmatig impressies van de boottochten die wij verzorgen.

 

Wanneer vaart u met ons mee?

Wilt u weten hoe wij invulling kunnen geven aan uw speciale dag? Neem dan contact met ons via 06 51 416210 of klik op de onderstaande button. Tot snel!