rondvaart veluwemeer

Veluwemeer Cruise (2 uur)

Een prachtig en rustgevend uitzicht, daar geniet u van tijdens deze cruise. Vanuit Harderwijk varen wij richting Elburg over het prachtige Veluwemeer. Ter hoogte van de Bremerberg baai met de eilanden Ral, Kwak en Snip gaan we terug richting Harderwijk.

Bij aankomst in de haven loopt u zo de gezellige boulevard op richting de historische binnenstad van Harderwijk.

Wij waren op vakantie en konden last minute nog mee. Was erg mooi en gezellig.

Familie de Jong

Rondvaart veluwemeer

Welkom aan boord

Onze salonboot de Jacqueline is 50 meter lang, bijna 7,5 meter breed en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. We varen niet alleen in de omgeving van Harderwijk en het Veluwemeer, maar door heel Nederland.

De Jacqueline beschikt over een boven- en benedensalon en is volledig toegankelijk voor mindervalide en rolstoelgebruikers. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het heerlijk vertoeven is op een zonnige zomerdag. De Jacqueline heeft een complete keuken en een bar op zowel beneden- als bovendek.

 

Exclusief voor uw event?

Het is ook mogelijk om onze salonboot exclusief te huren voor uw event. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06 51 416210 of klik op de button. Op Facebook en Instagram delen wij ook vaak impressies van onze boottochten.